.
Regulamin forum
Posty usunięte przez moderatora, lub wymagające poprawienia tresci przez autora. Inne tematy dotyczące fukcjonowania FORUM.
Posty usunięte przez moderatora, lub wymagające poprawienia tresci przez autora. Inne tematy dotyczące fukcjonowania FORUM.
Re: Wita menfis Mitsubishi Mt 250
Witamy,
Daj fotki, nieważne jaki jest stan maszyny. Jak ogarniesz, to dasz nowe fotki. MT250 to fajna maszynka. Napisz o nim coś więcej... gdzie kupiłeś, za ile, jak się jeździ itp.
Daj fotki, nieważne jaki jest stan maszyny. Jak ogarniesz, to dasz nowe fotki. MT250 to fajna maszynka. Napisz o nim coś więcej... gdzie kupiłeś, za ile, jak się jeździ itp.
.
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2015, 19:33 przez menfis, łącznie zmieniany 1 raz.
Witaj . Ustawianie zaworów nie jest proste ani skomplikowane ssący 0,15-0,20 mm wydech 0,20-0,25mm .Znaki na kole ważne w kubotach są widoczne po rozpołowieniu na flaszy silnika .
Nie wiem jak u ciebie.
Nie wiem jak u ciebie.
.
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2015, 19:34 przez menfis, łącznie zmieniany 1 raz.
Też się przyłączę do powitań (mimo małego tutaj stażu) i podobnie jak koledzy będę nalegał, byś właśnie teraz pokazał foty - będzie widać progres, a i Tobie będzie kiedyś przyjemnie przpomnieć sobie, jak to wyglądało na samym początku w porównaniu do docelowego stanu :)menfis pisze:Przy traktorku czeka mnie sporo pracy. [...]Nie będę wrzucał teraz fotek bo naprawdę wygląda bardzo źle-ma mnóstwo rdzy.Dajcie mi trochę czasu ;)
BTW bywam dość często w mieście Łodzi (polecam wszystkim - wspaniałe miasto!) - w którym rejonie masz te półtora hektara do obkoszenia? :)
Pozdrrrawiam!
--
zbYszek
- marekspectra
Zbyszku - popieram w całej rozciagłosci 

KubotaL22 BF300 kuhnGMD33 EFG145 glebaRS1351 pług2skib sadzarka kopaczka i inne
.
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2015, 19:31 przez menfis, łącznie zmieniany 1 raz.
Elou! 
Skoro w strone Kutna, to faktycznie nawet działki ogrodowe przechodzą w niezłe hacjendy - pradolina Bzury, to super żyzne ziemie...
A sam kraktor? Szału nie robi - tragedii nie ma
Grunt, że w całości i kompletny - zrobisz go na tip-top i będzie pan zadowolony!
Nie zapominaj meldować na bieżąco o postępach - dziś u mnie były próby multifunkconalnego przyrządu do skundlonego Zetora i nawet zostało toto pomalowane ale niestety apparatu foto nie miałem i nici ze zdjęć. Może jutro jakowąś sesyjkę uda się popełnić. 

Skoro w strone Kutna, to faktycznie nawet działki ogrodowe przechodzą w niezłe hacjendy - pradolina Bzury, to super żyzne ziemie...
A sam kraktor? Szału nie robi - tragedii nie ma

nie ważne jaki jest - ważne jaki będzie
zobacz np skodziankę Marka, zrobisz na błysk i jeszcze pożyje 
będziesz rozbierał do śrubki piaskował i wyspawywał na nowo ?? pracy sporo ale i satysfakcji jak zrobisz jeszcze więcej
powodzenia w pracach.
ps. fajne masz trawiaste - wąskie i na dużej feldze

będziesz rozbierał do śrubki piaskował i wyspawywał na nowo ?? pracy sporo ale i satysfakcji jak zrobisz jeszcze więcej

ps. fajne masz trawiaste - wąskie i na dużej feldze