Radek Yanmar F 155D
Regulamin forum
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Nowi forumowicze - proszę przywitać sie w Powitalni - zakładając nowy temat. W tytule proszę wpisać swój nick i model traktorka który posiadacie. Jesli nie masz jeszcze swojej maszyny - nic nie pisz, zostaw puste pole.
W tresci powitalnego posta napisz kilka słów o sobie, jaki masz traktorek, jakie maszyny (fotki mile widziane) do czego , do jakich zajęć , jakiej produkcji ich używasz. Podaj województwo w którym mieszkasz.
Jesli myślisz dopiero o zakupie ,napisz z jakim sprzetem miałeś wczesniej do czynienia.
Radek Yanmar F 155D
Hej, witam wszystkich, tu Radek z Małopolski. Fajnie, że mogłem dołączyć do Waszego grona, tym bardziej, że po półrocznych poszukiwaniach zakupiłem w końcu pierwszy traktorek, Yanmara F 155D z glebogryzarką RSA 1305 do pomocy w ogrodzie i na małym polu. Mam nadzieje, że będzie służył bezawaryjnie i tego samego wszystkim życzę. Pozdrawiam
Yanmar F 155D + glebogryzarka RSA 1305
- marekspectra
Re: Radek Yanmar F 155D
Witam, gratuluje zakupu. My duzi chłopcy lubimy swoje zabawki
Cieszę sie ze do nas dołączyłeś.
Witamy w naszej społeczności.

Witamy w naszej społeczności.
KubotaL22 BF300 kuhnGMD33 EFG145 glebaRS1351 pług2skib sadzarka kopaczka i inne
- wojtis1990
Witamy, pochwal się zdjęciami.
Chciałbym, tylko jeszcze nie ogarnąłem wstawiania. Tym bardziej że właśnie skończylem robić skrzynie i jestem dosłownie chwilę po testach. Wyszła trochę za pancerna ale robi robotę, jestem mega zadowolony. Jeszcze tylko kolor yanmar 3002 i jak fabryka 
Dobra, to mój sprzęt.

I skrzynka w fazie testów.

Jutro przychodzi podkład i kolor RAL 3002, piotrpbm gdzieś pisał, że jest najbliższy oryginałowi. Jeszcze tylko wajcha do kipra i heja

Dobra, to mój sprzęt.

I skrzynka w fazie testów.

Jutro przychodzi podkład i kolor RAL 3002, piotrpbm gdzieś pisał, że jest najbliższy oryginałowi. Jeszcze tylko wajcha do kipra i heja

- yanmarf17d
Ciekawie rozwiązałeś tylne mocowanie z dwupunktowym tuzem. Ja swoje maszyny do yanmara maluję na czerwono, a do kuboty pomarańczowym, żeby mi się nie myliły
Glebogryzarka RSA 130 jest raczej dedykowana do traktorków o mocy 18-20KM, ale na uprawionej ziemi i Twój sobie poradzi

Glebogryzarka RSA 130 jest raczej dedykowana do traktorków o mocy 18-20KM, ale na uprawionej ziemi i Twój sobie poradzi

Zdzisław - YanmarF17D + Kubota GL32
www.youtube.com/channel/UCQPErmTFOB6a_AF-9XMFlcw
www.facebook.com/yanmarmania/
www.youtube.com/channel/UCQPErmTFOB6a_AF-9XMFlcw
www.facebook.com/yanmarmania/
Nie chciałem przerabiać oryginału na 3 punkty ponieważ nie planuje żadnych innych maszyn. Docelowo jeszcze przyczepka z kiprem i pług na zimę. Może kiedyś, kto wie. Na ten moment więcej mi nie potrzeba.