Przyczepka uniwersalna 2,5x1,5 - nowy projekt
-
Re: Przyczepka uniwersalna 2,5x1,5 - nowy projekt
Coś pięknego kawał porządnej przyczepy. O takie coś mi właśnie chodziło. Jak będziesz miał chwilkę mógłbyś opisać dokładniej wraz z wymiarami. W którym miejscu oś, siłownik, w jakiej odległości kule wywrotu. Nigdy nie miałem styczności z wywrotką, może porywam się z motyką na słonce, ale podobno do odważnych świat należy. Byłbym wdzięczny za wszelkie sugestie. Tak się nakręciłem, że przytargałem dziś ze złomu belkę z fiata dukato, już rozebrana na części pierwsze 

Ja nie miałem żadnego projektu, robiłem jak wychodziłomichal4823 pisze: ↑13 mar 2023, 17:46 Coś pięknego kawał porządnej przyczepy. O takie coś mi właśnie chodziło. Jak będziesz miał chwilkę mógłbyś opisać dokładniej wraz z wymiarami. W którym miejscu oś, siłownik, w jakiej odległości kule wywrotu. Nigdy nie miałem styczności z wywrotką, może porywam się z motyką na słonce, ale podobno do odważnych świat należy. Byłbym wdzięczny za wszelkie sugestie. Tak się nakręciłem, że przytargałem dziś ze złomu belkę z fiata dukato, już rozebrana na części pierwsze![]()

Branson 4020
Branson 4020