• Musisz być zalogowany, aby móc korzystać z czatu
@ bogbart « pt 12:07 pm »
Cześć. Szukam gąsienicy do Iseki Geas 33. Montowana na wózku zamiast koła tylnego. Pozdrawiam
@ sbstg « pt 10:14 am »
Ktoś coś? Szerokosc 125... 135, na młotkach
@ sbstg « pt 10:13 am »
Kosiarka bijakowa
@ jatorek1 « śr 11:55 pm »
Piotr blm
@ LookAsh « sob 9:11 am »
zewnętrzna hydraulika
@ KoFerm « pn 5:59 pm »
wałek wom
@ michal4823 « czw 9:39 pm »
Szukam opinii na temat tych kosiarek.
@ michal4823 « czw 9:38 pm »
Używa ktoś z Was kosiarki bijakowej firmy Jansen?
@ dzidek51 « ndz 9:29 pm »
Cześć wszystkim :)
@ jarekw « śr 8:40 pm »
Cześć wszystkim. Chyba się uda zarejestrować mojego Yanmara FX24D.Szukam tylko informacji jaką ma dopuszczalną masę całkowitą-diagnosta potrzebuje do pierwszego przeglądu.Dziękuję
@ ES7 « ndz 11:24 am »
Witam
@ Raptor « wt 7:54 pm »
Raptor pisze: WItam Wszystkich - poszukuję używanej kosiarki do trawy ze zbiornikiem (naklepiej hydraulicznym) do Yanmara AF24 z euroramkną. Czy ktoś może mi polecić dobrą bijakową czy wrzecionową bo pielęgnacyjnej z koszem nie widziałem. Dzięki
@ Raptor « pn 9:34 pm »
WItam Wszystkich - poszukuję używanej kosiarki do trawy ze zbiornikiem (naklepiej hydraulicznym) do Yanmara AF24 z euroramkną. Czy ktoś może mi polecić dobrą bijakową czy wrzecionową bo pielęgnacyjnej z koszem nie widziałem. Dzięki
@ admin « pn 7:39 pm »
Funkcja rejestracji nowych użytkowników - aktywna. Prosze sie rejestrowac. :)
@ Ragal1986 « pn 12:21 pm »
Witam. Ponawiam pytanie na czacie, bo w wątku pisałem, ale nikt nie odpowiedział, więc może tutaj. Poszukuje kogoś kto posiada glebogryzarkę do yanmara z systemem UFO. Przy transporcie urwali mi kostkę od fartucha glebogryzarki i nie wiem jak podłączyć przewody. Kostka 3 pinowa.
@ marekspectra « śr 2:21 pm »
pokaż fotkę czego szukasz. Ja zawasze zaczynam tak : https://www.google.com/search?q=headlig ... 97&dpr=1.1
@ michal4823 « pn 5:50 pm »
Ma ktoś pomysł skad wytrzasnąć przednią prawą lampę do Yanmara AF 24. w czwartek zaczynam batalię o tablicę rejestracyjną, niestety zdaje sobie sprawę ze z rozbitą lampą przegląd nie jest możliwy. Ucierpaiała w sobotę podczas zworzenia drewna. Obdzwoniłem dziś chyba wszystko co przyszło mi do głowy. Będe wdzięczny za wszelką pomoc.
@ marekspectra « pn 10:35 am »
Po rozmowie z Agendo - jestem dobrej mysli. Zdjecia na forum i baner reklamowy te tematy szybko bede dopiete.
@ Rav « ndz 7:03 pm »
ja też nic nie mam - spam pusty
@ admin « ndz 1:27 pm »
Ok. Czyli wyszło, a nie doszło :) poszukamy przyczyny. Dzięki za info
@ wojtis1990 « ndz 1:23 pm »
do mnie nic nie doszło
@ Ragal1986 « ndz 12:53 pm »
Nie ma
@ michal4823 « ndz 12:50 pm »
Ja również nic nie mam.
@ adamax4 « ndz 12:33 pm »
Ja nic nie mam na skrzynce.
@ admin « ndz 12:03 pm »
Wysłałem na email info do wszystkich forumowiczów. Doszło?
@ marekspectra « ndz 8:34 am »
Zgadza sie :)
@ wojtis1990 « ndz 6:22 am »
Cześć wszystkim. poranna kawa i forum, to jest to co lubię najbardziej
@ michal4823 « sob 4:41 pm »
Witam ponownie po tak długiej przerwie. Brakowało śledzenia poczynań.
@ KoFerm « pt 6:09 pm »
farmtrac
@ KoFerm « pt 6:01 pm »
metal-fach
@ KoFerm « pt 6:01 pm »
metel-fach
@ marekspectra « pt 8:30 am »
Kolega rozwalił obudowe zwolnicy w saturnx20 , rozpadłą sie na czesci - dostałem uzywkę i ide mu zaraz montowac.... bedzie nowy temat na forum :)
@ marekspectra « pt 8:19 am »
Miło znowu siąśc przy porannej kawie i poczytac nowe wpisy na forum. Ale zeby post napisany o północy miał 70 odsłon o 8 rano - no powiem - zaskoczenie :)
@ wojtis1990 « czw 6:29 pm »
cześć wszystkim
@ Rav « czw 5:35 pm »
Super :) Witajcie
@ amigorm1976 « czw 5:02 pm »
Witam Wszystkich Bardzo się cieszę że się udało.
@ marekspectra « czw 2:52 pm »
Czesc miecho :) kupe lat ! :)
@ Miecho « czw 2:08 pm »
Witam Witam :D
@ marekspectra « czw 1:46 pm »
Działa :)
@ yanmarf17d « czw 12:54 pm »
Działa, po blisko rocznej przerwie😗
@ admin « śr 12:52 pm »
Problem zlokalizowany, forum w wersji demo działa, Jest szansa ze jutro po poludniu ruszy w normalnym trybie. .
@ marekspectra « śr 8:29 am »
Próba raz\dwa trzy/
@ Bprzemek « ndz 12:49 pm »
Dobry pomysł, czat mógłby być w mniejszym oknie wtedy strona byłaby bardziej czytelna
@ Rav « ndz 10:44 am »
mam pierwszą propozycję modernizacji - chat można zrobić w przewijalnym oknie żeby nie zajmował tyle miejsca
@ Wacek « sob 6:39 pm »
Iseki
@ admin « sob 11:10 am »
Witam, widzę ze konto działa :)
@ ES7 « pt 10:50 pm »
Witam
@ admin « czw 4:28 pm »
Wszyscy mamy z tym problem :) za kilka dni awaria powinna byc usunięta.
@ michal011 « czw 2:30 pm »
Mam problem z pisaniem postów, nie mogę nic napisać... ktoś coś?
@ kamil_rc « śr 1:33 pm »
max 400h
@ Rav « śr 11:19 am »
szukaj na błotnikach rozpiski - jak nie był odnawiany powinno być info jaki olej i ile. - u mnie iseki ta227 miedzy 4 a 5l nie pamiętam. Hydrauliczny mam na rozpisce co 300 mth i tak też robię.
@ Robert M « śr 11:12 am »
i jeszcze jedno pytanie, jak czesto wymieniacie olej hydruliczny co ile motogodzin , dzięki za pomoc
@ Robert M « śr 11:11 am »
mam pytanie , ile oleju silnikowego wchodzi do ISEKI TK 25, 25km,
@ Robert M « śr 11:10 am »
Dzień dobry
@ wojtis1990 « wt 8:26 pm »
super, również dziękuję wszystkim za pomoc, dzięki nam forum zacznie działać
@ marekspectra « wt 7:52 pm »
4h tyle zajeło zebranie niemal całej kwoty.... Ktos sie spodziewał takiego obrotu sprawy? Ja na pewno nie. Nie pozostaje nic innego jak podziękować wszystkim darczyńcom. Wrócimy do tego tematu kiedy Forum będzie działało poprawnie. Przelałem juz należność na konto firmy AGENDO . Będę informował na bieżąco o postępie prac. Jeszcze raz wszystkim dziękuje. . Jeśli ktoś chciałby wesprzeć jeszcze nasze Forum - zapraszam gorąco . Warto by unowocześnić jego wygląd i funkcjonalność w zakresie jakim ustalimy na formowej dyskusji.
@ marekspectra « pn 3:31 pm »
Zamówienie złozone, faktura wystawiona. Dla pełnej przejrzystości założyłem zbiórkę na Zrzutka.pl. Pierwszym celem jest zapewnianie prawidłowego i bezpiecznego funkcjonowania forum. Jesli zrzytka sie powiedzie moze pomyslimy o modernizacji (np opcja wklejania zdjęć na forum tak by juz nigdy z niego nie znikały :) Zapraszam do wpłat : https://zrzutka.pl/9e4rw3?fbclid=IwAR3O ... S0PQmfrtSg
@ Bprzemek « sob 6:41 pm »
również sie dorzuce
@ amigorm1976 « sob 1:41 pm »
Z przyjemnością dołączę do akcji cegiełka czy jak ją tam zwał.
@ komaroo1 « pt 10:13 pm »
Minitraktory Kadzidło Dylewo sprzedaż

Kto jest na czacie?

• Tematy
  • Informacje
  • Zaloguj sięZarejestruj się